Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Porcije: pribl. 6-8
Čas priprave: 25 minut
Hladno maslo hitro narežite na kocke in skupaj z drugimi sestavinami, razen svežih zelišč, zgnetite v testo.
Testo na pomokani delovni površini z valjarjem razvaljajte na debelino približno 5 mm.
Na razvaljano testo razporedite liste in vejice rožmarina, žajblja, kopra in peteršilja.
Testo prekrijte s papirjem za peko in ga ponovno razvaljajte z valjarjem ter vanj vtisnite sveža zelišča.
Pekač obložite s papirjem za peko in pečico segrejte na 180 °C (pečenje od zgoraj/spodaj).
Z okroglim modelčkom za piškote iz testa izrežite kroge s premerom približno 4 cm in jih položite na pripravljen pekač.
Piškote pecite približno 15 minut. Počakajte, da se ohladijo.
Share or print this recipe