Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Vroči Aperol
Za snežene može
Vse sestavine za vroči Aperol nežno segrejem v ponvi, dodamo rezine pomaranče in nalijemo v kozarce.
Za snežaka premesimo marcipan z rdečo in rumeno barvo za živila, dokler ne postane oranžne barve. Oblikujemo majhno korenje in klobuke. Za beli slez v ponvi zmešamo vaniljev sladkor, sol in želatino. Segrevamo dokler se želatina ne raztopi. Sladkor v prahu vsujemo v kotliček za sneg, dodamo mešanico želatine in mešamo z ročnim mešalnikom 10 minut, dokler ne nastane krema. Pekač namažemo z oljem in potresemo z mešanico koruznega škroba in sladkorja. V posodo vlijemo mešanico, jo pokrijemo s prozorno folijo in shranimo v hladilnik za 6 ur.
Share or print this recipe