Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Segrejte pečico na 180 °C in obložite pekač s peki papirjem. Zmešajte skuto, mleko, sladkor v prahu, vaniljev sladkor, jajce, limonino lupinico in olje. Zmešajte moko s pecilnim praškom in jo nato previdno zmešajte z drugimi sestavinami. Vse sestavine dobro pregnetite v gladko testo.
Testo razvaljajte na približno 0,5 cm debeline in izrežite obliko zajčkov. Zajčke nato porazdelite po pekaču in jih premažite z stopljenim maslom. Pecite približno 10 minut.
Zmešajte sladkor v prahu in vaniljev sladkor. Še vroče pecivo znova premažite z maslom in ga potopite v sladkorno mešanico. Nato počakajte, da se popolnoma ohladi.
Share or print this recipe