Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za 22 tablic.
Za testo:
Za kokosovo maso:
Namastite pravokoten pekač (22 x 22 cm) ali pa ga obložite s papirjem za peko. Stopite kokosovo olje in ga zmešajte z vodo, moko, kakavom, sladkorjem in soljo. Mešanico enakomerno porazdelite po pekaču. Pekač postavite v hladilnik, da se zmes strdi, nato pa jo pecite 30 minut v predhodno ogreti pečici, na 175 °C. Ponovno pustite, da se ohladi.
Za kokosov premaz
Zavrite kokosovo mleko s sladkorjem in pustite, da nežno vre 20 minut. Primešajte nariban kokos. Maso premažite na ohlajeno testo in ponovno postavite v hladilnik. Okrasite s čokolado in sesekljanimi pistacijami. Narežite na manjše kocke ali tablice. Po želji lahko kocke namočite v čokolado.
Share or print this recipe