Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za 22 rezin oziroma koščkov potrebujemo:
Testo
Kokosov preliv
Namastite pekač, velikosti 22 x 22 cm. Stopimo kokosovo olje, ki ga zmešamo z vodo, moko, kakavom, sladkorjem in soljo. Zmes enakomerno razporedimo po pekaču in ga 1 uro pustimo v hladilniku. Vzamemo iz hladilnika in 30 minut pečemo v pečici, segreti na 175 °C.
Kokosovo mleko, sladkor in rum počasi kuhamo – približno 20 minut. Zmes prelijemo čez pečeno pecivo oz ploščice ter na vrh dodamo še kokosovo moko. Ustimo, da se vse skupaj ohladi in na koncu še okrasimo s čokolado ter sesekljanimi pistacijami. Narežemo na koščke.
Share or print this recipe