Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Navadno testo:
Vegansko testo:
V skledo damo moko, sladkor v prahu, kakav in naribane orehe. Hladno maslo narežemo na majhne koščke in ga dodamo v posodo. Dodamo jajce, sol in cimet. Vse sestavine hitro pregnetemo, da nastane gladko testo. Testo zavijte v prozorno folijo in postavite v hladilnik za približno 30 minut.
Pečico segrejemo na 180°C. Testo razvaljamo na 3 mm debelo in oblikujemo piškote. S slamico prebodemo luknje v testo, tako, da bodo piškoti izgledali kot gumbi.
Vegansko testo:
Vegansko margarino narežemo na koščke. Vse sestavine premešamo in zgnetemo, da nastane gladko testo. Testo zavijemo v prozorno folijo in ga za eno uro postavimo v hladilnik. Pečico segrejemo na 180 °C. Testo razvaljamo na debelino 4 mm in izrežemo piškote. Piškote prebodemo s slamico, da izgledajo kot gumbi, nato pa jih položimo na pekač s peki papirjem.
Share or print this recipe