Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 torta (Ø 24 cm)
Za okrasitev
Ločimo rumenjake od beljakov. Maslo in 2/3 sladkorja za peko penasto umešamo. Postopno dodajamo rumenjake. Primešamo še rum, jogurt, sok in lupino pomaranče in limone ter nastrgan kokos.
Iz beljakov skupaj s preostalim sladkorjem stepemo kremast sneg in ga previdno primešamo pripravljeni masi.
Moko in pecilni prašek presejemo ter ju počasi vmešamo v maso. Maso vlijemo v pekač za torte, jo zgladimo in pečemo v vnaprej ogreti pečici pri 150 °C približno 40 minut.
Ohlajeno torto premažemo z marmelado, obložimo z rezinami pomaranče in okrasimo z nastrganim kokosom.
Share or print this recipe