Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sestavine za pribl. 4-6 porcij
Za limonino kremo
Za kremo
Za malinov sok
Drugo
Priprava limonine kreme
Za limonino kremo najprej v majhnem loncu z metlico zmešajte vse sestavine razen masla, dokler masa ni brez grudic.
Maso potem ob stalnem mešanju segrevajte na srednji stopnji, dokler ne dobi konsistenco pudinga.
Limonino kremo stisnite skozi sito, pustite da se malce ohladi in potem umešajte maslo.
Prekrijte limonino kremo s folijo za živila ter pustite, da se ohladi pri sobni temperaturi.
Priprava kreme
Dodajte vse sestavine za kremo v posodo in stepajte tako dolgo, dokler ne dobite lahko kremasto maso. (Ko se masa strdi, nehajte mešati, saj bi se lahko drugače spet utekočinila.)
Dokončanje tiramisuja z limono in malinami
Za malinov sok, zmešajte vse sestavine in potopite nekaj piškotov na kratko v njem.
Po tem piškote položite v kozarce ali posodo, ter z njimi prekrijte dno.
Po tem po njih premažite nekaj kreme ter limonine kreme, ter obložite z malinami.
Nalagajte plasti tiramisuja do konca ter dokončajte s kremo.
Garnirajte tiramisu s svežimi malinami in limoninimi rezinami, ter do serviranja pustite v hladilniku.
Share or print this recipe