Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Segrejmo vodo v ponvi in dodajmo vse sestavine in na zmernem ognju kuhajmo 25-30 minut. Odstranimo cimetove palčke. Kuhane koščke jabolk zmešajmo z ročnim mešalnikom. Pustimo, da se čežana ohladi.
Z rokami zdrobimo polnozrnate piškote. Vzamemo mascarpone in mu primešamo rum, stepeno smetano, vanili sladkor. Mešamo, dokler masa ne postane popolnoma gladka. Na dno kozarca damo 1 cm zdrobljenih piškotov, nadaljujemo z 1 cm plastjo mascarponeja, potresemo s cimetom, dodamo čežano in postopek ponovimo. Na vrh dodamoše stepano smetano, posuto s cimetom. Postavimo v hladilnik in pustimo počivati 3-4 ure.
Share or print this recipe