Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sestavine za testo:
Sestavine za sladkorni preliv:
Priprava
Moko, mandlje in na drobne koščke narezano maslo dobro zmešamo, dodamo sladkor za peko Wiener Zucker, sol, vaniljev sladkor, limetino lupino in mleko ter vse skupaj dobro zgnetemo. Testo damo v hladilnik za 3 ure.
Testo razvaljamo na pomokani površini na 4 mm debeline in iz njega z modelčki za piškote izrežemo zvezdice. Položimo jih na pekač, obložen s peki papirjem, in jih damo v segreto pečico. Pečemo jih 10 minut na 180 stopinj Celzija, nato jih vzamemo iz pečice in pustimo, da se dobro ohladijo.
Iz sladkorja v prahu Wiener Zucker in limoninega soka napravimo gladko maso, z njo napolnimo papirnato vrečko za okraševanje in s prelivom okrasimo snežne zvezdice.
Share or print this recipe