Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kozarce postavite približno 10 minut v zmrzovalnik. Nugat in kokosovo maslo stopite v vodni kopeli. Zavrite sladkor s 150 ml smetane, dodajte maslo in zmešajte v gladko maso.
Narežite vanilijev strok po dolžini in odstranite vsebino. Zavrite mleko z vanilijevim strokom in vanilijo. Odstranite vanilijev strok in umešajte 2/3 mešanice smetane in sladkorja ter preostali nugat. Pustite da se ohladi in zmešajte z mikserjem z 10-imi ledenimi kockami.
Potopite zgornji rob kozarcev in pustite da nugat rahlo otrdi na steklu ter prilepite prestice nanj.
Preostalo smetano stepite, dokler ni trda. Razporedite shake v kozarce. Pokrijte s smetano, ki jo pokapljate s karamelno kremo. Vstavite karamelno ploščico in takoj servirate.
Share or print this recipe