Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
za biskvit iz piškotov
za marcipanov nadev
za oblogo
Piškote speculaas položite v zamrzovalno vrečko in jih z valjarjem zdrobite.
Maslo raztopite in ga zmešajte z nadrobljenimi piškoti speculaas, da nastane peščena masa.
Maso s piškoti speculaas porazdelite po dnu modela za peko s premerom pribl. 22–24 cm in vse skupaj postavite na stran.
Pečico predhodno segrejte: 165 °C (zgornji/spodnji grelnik).
Marcipan na drobno naribajte in ga skupaj z jajci ter bio kristalnim sladkorjem Wiener Zucker čvrsto stepite, da nastane masa brez grudic.
V maso na najnižji stopnji umešajte pusto skuto, kislo smetano, sveži sir in začimbe.
Skutno maso enakomerno porazdelite po pripravljenem biskvitu in pecite v predhodno segreti pečici na spodnji rešetki približno 60 minut do zlatorjave barve. Pustite, da se pri odprtih vratih pečice ohladi.
Brusnično marmelado in rum v majhni posodi na srednjem ognju malo segrejte.
Oblogo z brusnično marmelado porazdelite po ohlajeni skutni torti in jo postrezite.
Share or print this recipe