Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za testo:
Dekoracija:
Rabarbaro olupite in narežite na majhne koščke. Ločite jajca in stepite beljake v čvrst sneg. Zmehčano maslo zmešajte z Wiener Zucker sladkorjem v prahu in vaniljevim sladkorjem, dokler zmes ne postane penasta. Postopoma vmešajte še rumenjake, sol in limonino lupinico. Moko zmešajte s pecilnim praškom. Počasi vmešajte sneg in jajce. Na koncu dodajte še koščke rabarbare.
Testo vlijte v namaščen in pomokan pekač ter pecite na 180 °C, približno 50 minut.
Torto stresite iz pekača in jo premažite z marelično marmelado. Počakajte, da se ohladi. Za preliv, zmešajte sladkor v prahu z žlico vode in limoninim sokom ter nato premažite celotno torto. Posipajte z nasekljanimi pistacijami.
Share or print this recipe