Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Napolnite velik lonec s sokom brusnic in granatnih jabolk ter vinom. Razpolovite bio pomarančo. Iztisnite sok polovice pomaranče ter drugo polovico operite ter narežite na rezine. Razpolovite granatno jabolko ter polovico iztisnite. Iz druge polovice sprostite zrna. Dodajte sok sadežev, rezine pomaranče in zrna granatnega jabolka k tekočini. Izpraskajte vanilijev strok ter dodajte z začimbami v lonec.
Segrevajte mešanico na srednjem ognju približno 15 minut. Pozor: vino pri tem ne sme zavreti!
Vzemite lonec s štedilnika ter najmanj 2 uri kuhajte na nizkem ognju. Napolnite bovlo v kozarce in okrasite z vejicami rožmarina.
Alternativno: Pustite da se bovla ohladi ter servirajte kot cocktail z mnogo ledu ter vejicami rožmarina.
Share or print this recipe