Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za krhko testo na hitro zgnetemo moko, maslo, pecilni sladkor, vaniljev sladkor, sol in rumenjak. Končano testo pustimo na hladnem približno 2 uri. Pečico segrejemo na 170 °C.
Testo razvaljamo na delovni površini, posuti z moko. Izrežemo piškote poljubne oblike. Položimo jih na pekač, obložen s peki papirjem, nato piškote pečemo 12 minut. S sladkorjem v prahu in malo vode pripravimo glazuro, ki jo pobarvamo z živilskimi barvili. Glazuro prelijemo v vrečko za zmrzovanje in ji odrežemo konico. Okrasimo piškote.
Nasvet: Piškote premažemo s čokoladno glazuro in jih potresemo z oreščki.
Share or print this recipe