Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Napitek iz kokosovega mleka in ovsa zavremo, vmešamo ovsene kosmiče, chia semena in sladkor ter na zmernem ognju kuhamo približno 3 minute do gostote.
Zmešajte jogurt, mleko in vaniljo, dokler ni gladka. Vmešajte hrustljave müslije, ne pustite predolgo, sicer bodo postali preveč razmočeni in ne bodo več hrustljavi.
Kvinojo dobro sperite s hladno vodo. Mandljev napitek s sladkorjem, borovničevim sokom in borovnicami damo v ponev, vmešamo kvinojo in zavremo. Zmanjšajte ogenj in pokrito kuhajte približno 20 minut. Nato pustite vzhajati brez toplote približno 5 minut.
V široko skledo položite vse tri vrste eno poleg druge s pomočjo lepenke za pecivo. Kivi olupimo in narežemo na majhne koščke. Okrasite müsli s sadjem in potresite z grobo sesekljanimi orehi in kokosovimi čipsi.
Share or print this recipe