Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pekač prekrijte s peki papirjem in posipajte s kokosovi kosmiči. Pecite jih 5 minut na 150 °C, dokler ne porjavijo.
Zmešajte kokosovo mleko z jajci. Dodajte navadno in riževo moko, pečeni kokos in sladkor. Mešajte tako dolgo, da nastane gladka, homogena zmes. V ponvi segrejte kokosovo maščobo ali pa maslo in specite palačinke.
Banane olupite in narežite na tanke rezine. Dodajte jim malce masla ali pa kokosovega olja in jih pecite dokler ne bodo dobile nežne zlate barve. Posipajte jih z malce sladkorja in pecite tako dolgo, da bo ta karameliziral. Dodajte malce limetinega soka. Lepo servirajte.
Share or print this recipe