Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pekač za kuglof, 23 cm premera
Topping:
Pekač za torto namažite z malo masla in potresite z drobtinami, da se testo ne bi nanj prijelo.
Pečico segrejte na 180 °C, pečenje od zgoraj/spodaj.
Sladkor in jajca stepemo do penastega. Dodamo olje.
Moko in pecilni prašek presejemo in jo izmenično z jogurtom dodamo stepenim jajcem.
Vlijte v pekač in pecite približno 45-50 minut. Preverite z vbodom igle!
Medtem stopite maslo in ga zmešajte s sladkorjem. Na koncu vmešajte kremni sir in barvo za živila (če želite). Ohladite v hladilniku.
Ohlajen kuglof premažite s kremnim sirom in okrasite z vijolicami.
Share or print this recipe