Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za krhko pecivo:
Za nadev:
Vse sestavine za krhko testo zgnetemo in pustimo počivati v hladilniku 1 uro. Odložite 2 žlici testa, preostalo testo položimo v pekač in ponovno pustimo počivati. Za nadev skupaj segrejemo maline in malinovo marmelado. Vmešajte limonin sok. Mešanici dodajte vaniljevo kašo in vaniljev sladkor ter na kratko pokuhajte. Podlago iz krhkega testa premažemo z malinovo mešanico. Lešnike na kratko popražimo in jih po nadevu premažemo s preostalim nadrobljenim krhkim testom. Pečemo v predhodno ogreti pečici na 175°C 60 minut. Torto pustimo počivati cca. 2 uri po peki. Postrežemo posuto s sladkorjem v prahu.
Share or print this recipe