Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Stepamo jajce, cimet, sol in sladkor, dokler ne dobimo penaste mešanice. Posebej zmešamo pistacije, moko in pecilni prašek. V jajčno zmes vlijemo sončnično olje, dodamo mascarpone in moko. Mešanico razporedimo 1 cm visoko na pekač, obložen s peki papirjem. Pečemo v ogreti pečici na srednji rešetki približno 20 minut. Nato pustimo, da se ohladi in z okroglim modelčkom izrežemo 2 cm velike obročke. Napojimo jih z mandarininim sokom.
Nugat in grenko kuverturo na drobno sesekljamo in postavimo na vodno kopelj. Stepeno smetano, začimbe za medenjake in vodo zavremo in nato s to mešanico prelijemo našo čokolado. Pustimo stati 2 minuti. Dobro premešamo z ročnim mešalnikom in hladimo približno 1 uro v hladilniku. Nato mešamo, dokler konsistenca ne postane zelo kremna.
Mango narežemo na majhne kocke. Pecivo serviramo, prelijemo s čokoladno glazuro, dodamo koščke manga in lešnike.
Share or print this recipe