Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ananasu odstranite steblo, ga olupite in narežite na kocke. Potrebovali boste 400 g ananasovih kock. Kocke ananasa spirajte in ga zmešajte z Wiener Zucker želirnim sladkorjem. Če v marmeladi ne želite koščkov, lahko mešanico tudi precedite!
Zmesi primešajte 200 ml sveže iztisnjenega pomarančnega soka. Dodajte naribano limonino lupinico in sok ene limone. Dodajte še kokosovo kremo. Počakajte, da zmes zavre in jo nato pustite vreti približno 4 minute. Ves čas mešajte. Dodajte kokosov liker, rum in kokosovo moko ter pustite, da se malce pokuhajo.
Marmelado še vročo prelijte v posodice in tesno zaprite.
Share or print this recipe