Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Operite rabarbaro in odstranite olesenele dele. Preostalo narežite na majhne koščke, velikosti približno 0,5 cm. Maline dobro operite in odcedite.
Koščke rabarbare zmešajte z malinami, vaniljevim sladkorjem in Wiener Zucker želirnim sladkorjem. Mešanico pustite stati vsaj 2 uri.
Limone umijte z vročo vodo in jih popolnoma osušite. V posodo z mešanico dodajte še limonino lupinico in nato vanjo stisnite sok limon.
Zmes postavite na zmeren ogenj in ob stalnem mešanju počakajte, da zavre. Nato pustite, da mešanica vre vsaj 4 minute. Po polovici kuhanja vzemite ročni mešalnik in koščke sadja dodatno zmiksajte.
Naredite želirni test in, če je marmelada pripravljena, jo še vročo prelijte v čiste kozarce. Tesno jih zaprite.
Share or print this recipe