Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
V posodi zmešajte nasekljano rabarbaro, jagode, Wiener Zucker želirni sladkor, malo citronske kisline in olja. 10 minut počasi segrevajte zmes in jo neprestano mešajte. Pustite, da mešanice vre 8 minut. V kolikor je na zmesi nastala pena jo odstranite.
Vročo marmelado nalijte v čiste kozarce. Te nato tesno zaprite in za nekaj minut postavite na glavo.
Hranite v hladnem in temnem prostoru, odprte kozarce pa v hladilniku.
Namigi:
Malo citronske kisline bo izboljšalo barvo vaše marmelade, saj se sicer jagode precej hitro razbarvajo.
Marmelado lahko vmešate v navaden jogurt in hitro boste dobili okusen sadni jogurt.
Share or print this recipe