Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Sestavine:
Maline dobro preberemo in jih samo nalahno oplaknemo ter osušimo, nato jim primešamo želirni sladkor in pustimo vse skupaj stati približno 10 minut. Vmes na drobno nasekljamo melisine lističe.
Malinovi masi prilijemo penino, vse skupaj dobro zmešamo in pristavimo na štedilnik. Do vretja ves čas po malem mešamo, nato pustimo, da sadna mešanica vre na blagi temperaturi od 4 do 6 minut. Čisto pred koncem vretja dodamo še nasekljane lističe citronske melise. Preverimo, ali je mešanica že želirala, nato z njo napolnimo majhne kozarce, ki jih dobro zapremo.
Naš nasvet:
Marmelado hranimo v hladnem in temnem prostoru, pa bo zlahka ostala sveža leto dni ali celo več.
Share or print this recipe