Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mandljevo moko in sladkor presujte in zmešajte z 80 g beljaka, da nastane pasta. Nato stepite 70 g Wiener Zucker sladkorja z 80 g beljakov, da nastane sneg. 130 g granuliranega sladkorja zavrite z vodo, do 118 °C. Mešanico nato nežno prelijte v sneg in vse skupaj počasi mešajte v kuhinjskem robotu. Nato vse skupaj premešajte na najvišji hitrosti.
Sneg previdno zlagajte v mandljevo pasto in z maso nato napolnite dresirno vrečko. Izberite šobo velikosti 6 ali 8. Ko makrone iztisnete iz vreče, pustite, da se 30 minut sušijo pri sobni temperaturi. Površina se mora strditi. Nato jih pecite približno 10 minut, na 160 °C.
Za nadev zavremo stepeno smetano in ji dodamo nastrgan vaniljev strok in čokolado. Nadev pustimo na hladnem počivati 12 ur, da se strdi. Makrone nato sestavimo.
Share or print this recipe