Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pekač obložimo s peki papirjem. Maslo, sladkor, vaniljev sladkor mešamo, dokler ne nastane penasta zmes. Vmešamo jajca in dodamo še moko, mak in stepeno smetano. Testo nato vlijemo v vrečko za stiskanje z zvezdnatim koncem.
Na pladenj razporedimo majhne kapljice. Če je testo težko iztisniti iz vrečke, potem ga postavimo v pečico, segreto na 30 °C, da se maslo še malo raztopi.
Pečico nato segrejemo na 170 °C in piškote pečemo 10-12 minut. Počakamo, da se ohladijo. Premažemo jih z marmelado. Polovico piškotov potopimo v kakavovo glazuro in nato počakamo, da se preliv strdi.
Share or print this recipe