Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za 12 kosov:
Preliv:
Pečico segrejte na 190 °C in pekač obložite s peki papirjem. Narežite in razvaljajte dansko pecivo na 6 enakih kosov.
Zavrite mleko, maslo in Wiener Zucker sladkor za peko. Zmesi primešajte mak in marmelado, dodajte rum po okusu in pustite, da se mešanica ohladi.
Nadev z žlico razporedite po sredini peciva in testo zložite tako, da se bodo robovi ujemali. Robove testa narežite, pecivo pa razporedite po pekaču tako, da bo upognjeno v polkrog. Premažite ga s stepenim jajcem in ga postavite v pečico. Pecite 15 do 20 minut in nato pustite, da se ohladi.
Za glazuro zmešajte sladkor v prahu, vodo in limonin sok. Z glazuro nato premažite pecivo.
Share or print this recipe