Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za testo:
Za nadev:
Preliv:
Vse sestavine dobro premešamo in pregnetemo. Testo oblikujemo v kroglico, zavijemo v prozorno folijo in ohladimo za vsaj 1 uro. Za nadev zmešamo orehe, pecilni sladkor in lupino bio pomaranče. Pečico segrejemo na 180 °C.
Delovno površino pomokamo, testo narežemo na osmine, ga oblikujemo v kroglice in jih na tanko razvaljamo. Iz razvaljanega testa izrežemo trikotnike.
Napolnimo jih z nadevom, zvijemo s široke na koničasto stran in položimo na pekač, obložen s peki papirjem za peko. Rogljičke potresemo s sladkorjem. Pečemo približno 20 minut do zlato rjave barve.
Ko se rogljički ohladijo, jih okrasimo s tekočo čokolado in lešniki.
Share or print this recipe