Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Maslo, sladkor za peko, vaniljev sladkor in sol mešajte dokler ne nastane penasta zmes. Počasi dodajajte še rumenjake. Krompir predhodno skuhajte, ga olupite in stisnite. Naribane oreščke, moko, krompir in pecilni prašek zmešajte in zložite v jajčno zmes. Dodajte še naribano čokolado. Če se vam zdi, da je zmes preveč čvrsta, dodajte malce mleka. Beljake stepite v sneg in vmešajte.
Pekač namastite z maslom in potresite z drobtinami. Po dnu razporedite še grobo sesekljane oreščke. Dno nato prelijte s testom in pecite približno eno uro, na 180 °C. Torto nato ohladite in jo previdno obrnite iz pekača. Posujte jo s sladkorjem v prahu.
Share or print this recipe