Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za glazuro:
Hladno maslo narežite na majhne koščke in ga na hitro pregnetite z ostalimi sestavinami. Testo nato zavijte in ga za eno uro postavite v hladilnik. Razvaljajte ga na mokasto delovno površino in izrežite želene oblike - predlagamo kroge.
Piškote položite na pekač, ki je obložen s peki papirjem in pecite v predhodno ogreti pečici na 180 °C od 10 do 12 minut. Pustite, da se piškoti ohladijo.
Za glazuro zmešajte dekorativni sladkor z limoninim sokom, tekstura mora biti kremna. Okrasite piškote z glazuro in nato nanje namestite še suhe jedilne cvetove.
Nasvet:
Tovrstne piškote lahko uporabite za čudovita darila!
Share or print this recipe