Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Količina: 1 liter sirupa
Čas priprave: 50 minut
Jagode operite, odstranite peclje in jih prerežite na pol.
Dajte jih v lonec z vodo, zavrite in kuhajte 10 minut. Počakajte, da se ohladijo.
Ohlajeno zmes zmešajte s sladkorjem in čez noč namakajte v hladnem prostoru.
Zmes prelijemo v posodo skozi fino cedilko.
Liste poprove mete grobo nasekljajte, jih dajte v vrečko za začimbe za enkratno uporabo in jo dajte v lonec. Sirup naj zavre, ter se kuha še 3 minute.
Vrečko za začimbe odstranite, ter sirup takoj nalijte v pripravljene kozarce za vlaganje.
Share or print this recipe