Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
za pribl. 8 kosov
Testo položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Razrežite na 8 pravokotnih kosov. Pečico segrejte na 180 °C, pečenje z kroženjem zraka.
Jajca s sladkorjem in vanilijevim sladkorjem stepite da dobite kremasto maso. Počasi stopite maslo in ga postopoma vmešajte v mešanico jajc in sladkorja. Dodamo skuto in škrob. Ko odstranite konce stebel, na tanko olupite oprana stebla rabarbare in jih narežite na majhne koščke.
Na sredino vsakega testa dajte žlico skutine zmesi in po njej enakomerno razporedite rabarbaro.
Primite dva diagonalno nasprotna konca testa in ju tesno stisnite skupaj, da se med peko ne odpreta.
Stepite jajce in z njim premažite testo.
Pecite približno 20 minut.
Počakajte, da se ohladijo, in posipajte s sladkorjem v prahu.
Share or print this recipe