Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
S pomočjo mešalnika zgnetemo vse sestavine. Testo oblikujemo v kroglo in pustimo počivati v hladilniku vsaj 2 uri.
Testo razdelimo na 15 g koščke in jih zvaljamo v kroglice. Kroglice pomokamo in oblikujemo zareze, da bodo te izgledale kot orehi. Okoli kroglic izdolbemo zarezo za kremo. Pečemo jih 10 minut.
Marmelado zmešamo z rumom in z mešanico premažemo orehe. Nugat kremo damo v vrečko za zmrzovalnik, le-tej odrežemo konico in kremo nabrizgamo v izdolbino za kremo na orehih. Počakamo, da se ta malo strdi. Orehe shranjujemo v neprodušno zaprtih posodah.
Share or print this recipe