Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Nad vodno kopeljo počasi stopimo maslo in kuverturo, nato počakamo, da se malce ohladi. Jajca, rjavi sladkor in pomarančno lupinico počasi stepamo z ročnim mešalnikom, dokler ne dobimo penaste teksture. V mešanico nato postopamo zlagajmo stopljeno maslo in kuverturo. Moko zmešamo z lešniki in jo dodamo jajčni zmesi. Zmes nato razporedimo na pekač, obložen s peki papirjem.
Pečemo v pečici, ogreti na 180 °C, in sicer približno 25 minut. Po peki počakamo, da se ohladi. Testo nato obrnemo na papir za peko, namažemo debelo plast vroče marmelade iz ribeza in ga razrežemo na ploščice. Na koncu potresemo z lešniki.
Share or print this recipe