Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Brusnice preberemo, operemo in jih dobro osušimo. Stresemo jih v večji lonec in ob stalnem mešanju pustimo, da masa enkrat zavre. Spasiramo. Hruške operemo, olupimo, odstranimo peške in narežemo na majhne koščke. Dodamo limonin sok in spasiramo. Hruškovo maso in želirni sladkor Wiener Zucker 2:1 dodamo k brusnični masi in premešamo. Zavremo in kuhamo 6-8 minut. Naredimo preizkus z mrzlim krožnikom, da ugotovimo ali je marmelada dovolj želirana. Posodo odstavimo z ognja, dodamo rdeče vino in še vroče napolnimo v pripravljene kozarce, ki jih takoj zapremo.
Share or print this recipe