Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Jajca in fini kristalni sladkor stepite v penasto maso. Maslo in čokolado stopite nad vodno kopeljo (40 °C) ter dodajte lešnikovo olje. Vmešajte čokoladno maso v maso jajc in sladkorja. Umešajte moko, kakav ter lešnike. Namažite maso na pekač s sprostitvenim papirjem za peko približno 30 x 20 cm. Posipajte s sezamom ter pecite v predhodno segreti pečici pri 180 °C pribl. 30 minut Pustite da se ohladi ter namažite z vročo marelično marmelado ter narežite na kose.
Nasvet:
Čokolade nikoli ne stopite v vreli vodi, ker se zažge in spremeni njen okus.
Share or print this recipe