Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Testo:
Kokosova krema:
Mangov nadev:
Vse sestavine za testo zgnetite skupaj. Pekač obložite s peki papirjem ali pa ga namastite. Testo razporedite po pekaču in pecite na 175 °C, približno 12 do 15 minut. Ko se ohladi ga zdrobite na fine koščke. Stopite maslo in ga zmešajte s koščki testa. Maso tesno razporedite po okroglem pekaču, 24 cm premera. Ohladite v hladilniku.
Zmešajte mascarpone, kremni sir, sladkor, vaniljevo kašo, kokosovo moko in rum, dokler ne nastane gladka krema. Želatino pripravite v skladu z navodili in jo nato previdno vmešajte v kremo. Le to nato razporedite po ohlajenemu testu.
Mangom odstranite koščice in jih spasirajte. Dodajte jim cimet, sladkor in vaniljo. Ponovno pripravite želatino in jo previdno vmešajte v kremo. Mango razporedite po kokosovi kremi in torto nato postavite v hladilnik. Tam jo pustite čez noč. Drug dan jo lahko okrasite z rdečimi pomarančami, rožmarinom, kokosom in koščki limone.
Share or print this recipe