Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pšenično moko, 80 g bio kristalnega sladkorja, pecilni prašek, sol, maslo in jogurt zmešamo v gladko testo. Zavijemo v peki papir in pustimo 1 uro.
Medtem segrejte pečico na 180°C.
Breskve operemo, razkoščičimo in narežemo. Rezine zmešajte s koruznim škrobom. Testo na peki papirju razvaljamo v krog. Na sredino položimo rezine breskev in čeznje prepognemo testo. Potresemo s preostalim organskim kristalnim sladkorjem in pečemo 35-40 minut.
Galette potresemo z bio sladkorjem v prahu in postrežemo. Idealno postrežemo z vaniljevim sladoledom ali stepeno smetano.
Share or print this recipe