Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Stopite čokolado in ločite beljake ter rumenjake. Beljake stepemo v trd sneg. Zmešamo zmehčano maslo, sladkor in rumenjake, dokler ne nastane kremasta zmes. V mešanico dodamo še toplo tekočo čokolado. Moko vmešamo v sneg. Nato vse sestavine zmešamo skupaj.
Pečico segrejemo na 180 °C in zmes razporedimo po pekaču s peki papirjem. Pečemo 20 minut. Pustimo, da se testo ohladi, nato ga razdrobimo na majhne koščke.
Postopno dodajamo kremni sir in testo dobro pregnetemo z rokami. Oblikujemo majhne kroglice in jih položite na krožnik. Za 30 minut jih postavimo v zmrzovalnik. Vmes stopimo kuverturo in pripravimo nekaj kozarcev z granuliranim sladkorjem.
Ohlajene cake popse potopimo v vročo kuverturo in potresemo s sladkorjem.
Share or print this recipe