Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Fondue
Za limonino torto:
Hrustljava priloga:
Vse sestavine za fondue zmešajte in jih počasi zavrite. Na zmernem ognju jih nato dušite še 3 minute in nato precedite skozi sito.
Za limonino torto zmešajte limonino lupinico, jajca, sladkor za peko, pecilni prašek in moko. Dodajte malce soli in maslo ter premešajte. Nato dodajte še stepeno smetano. Maso vlijte v manjši pekač, jo nekoliko zgladite in pecite v pečici, ki ste jo predhodno ogreli na 200 °C, približno 20 minut.
Za prilogo zmešajte še vse ostale sestavine in jih pecite na 150 °C, približno 20 minut. Nato segrejte malinov fondue in vanj potopite kocke limonine torte in jih posujte s hrustljavo prilogo.
Share or print this recipe