Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Za solato
Za sufle:
Pomaranči in limoni odstranimo lupino in jo narežemo na rezine. V ponvi stopimo Wiener Zucker granuliran sladkor in dodamo pomarančni sok. Nato dodamo preostale sestavine, mešanico pa nežno dušimo 2 minuti. Dodamo rezine pomaranče in limone ter nežno dušimo še 1 minuto. Odstranimo začimbe in odstavimo posodo.
Za sufle zavremo mleko s kakavom in polovico rjavega sladkorja. Dodamo še čokolado in pustimo, da se ohladi. Ločimo jajca in v čokoladno maso vmešamo rumenjake, začimbe za medenjake in moko. Beljake stepemo s preostalo polovico rjavega sladkorja in jih nato dodamo mešanici. Kalupe napolnimo do 1 cm pod robom in pečemo 20 minut v ogreti pečici na 180 °C ter postrežemo s pomarančno in limonino solato.
Share or print this recipe