Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pakiranje 1 kg
Pri Wiener sladkornem sirupu za jagodičevje in koščičasto sadje je fini kristalni sladkor že zmešan s citronsko kislino in pektinazo v pravem razmerju - popolna mešanica za pripravo sirupov iz jagodičevja in koščičastega sadja.
Pektinaza preprečuje, da bi sadju lastni pektin preveč želiral in poskrbi, da se sirup v steklenici ne strdi. Brez konzervansov, brez barvil in arom. Zajamčeno brez GSO.
Sladkorni sirup vedno primešamo hladnemu sadju, pustimo stati čez noč in naslednji dan sadno zmes predelamo v sirup. Tukaj lahko najdete veliko koristnih kuharskih nasvetov.
Redčenje: 1 del sirupa + 6 delov vode
Sestavine: sladkor, kislina citronska kislina, pektinaza
Rok uporabe: neomejeno
Hraniti na suhem in pri sobni temperaturi
Ne vsebuje alergenov, ki zahtevajo označevanje
Recepti za sadne sirupe, kot so češnjev sirup, jagodni sirup, ribezov sirup in še veliko več najdete na naši spletni strani.
recepti